Ahoj, Vanguard – práce běží podle plánu

Kolegové ze společnosti PRŮMSTAV dokončili hrubou stavbu na bytovém projektu Ahoj, Vanguard. Probíhají už jen kosmetické úpravy. Další monolitická konstrukce přibude ještě u objektu Vanguard XL, kde budeme zhotovovat monolitické schody, a u objektu XS vyroste ještě jedna opěrná stěna.

Současně se na fasádě dokončují komplikované montáže dřevěných oken a od března budou zahájeny po instalaci lešení fasády a zámečnické prvky balkonů. Střechy jsou postupně zavírány tepelnými izolacemi a hydroizolacemi. V interiérech objektu dokončujeme vyzdívky a stoupací rozvody veškerých technologií, jsou prováděny hrubé rozvody instalací v koupelnách a hrubé rozvody elektro. Na prvních dvou podlažích jsou již omítky a stěrky. Na objektu se v současné chvíli pohybuje kolem 80 pracovníků a práce probíhají dle plánu.

Projekt Ahoj, Vanguard v pražských Modřanech nabídne 93 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk. K tomu 220 parkovacích míst v částečně zapuštěném parkovacím domě se zelenou střechou nebo téměř 2000 m2 společných zahrad. Stavba využije alternativní zdroje energie pro snížení nákladů a najdeme zde i prostory pro dětskou skupinu nebo střešní terasy.

Základní informace:

Název stavby: Ahoj, Vanguard – horní stavba
Investor: PSN
Zhotovitel: PRŮMSTAV
Doba výstavby: 06/2022-09/2024